Abiarst Ilja Vahtrik 1

Abiarst Ilja Vahtrik

Meil on heameel teatada, et Haldja Hambaravi Nõmme ja Peetri kliinikus teostab vastuvõtte abiarstina Tartu Ülikooli hambaarstiteaduse 4. kursuse tudeng Ilja Vahtrik. Ilja on oma tööde tegemisel põhjalik ning kompetentne. Tema vastuvõtule broneeri kindlasti aeg kui soovid kontrollida oma hammaste olukorda, teha soodapesu või täita hammas täidisega.

Ilja on erialaselt ennast täiendanud Itaalias ning omab piisavalt tugevat assisteerivat töökogemust hambaarsti juures, et nüüd iseseisvalt patsiente vastu võtta. Tulevikus võtab ta suuna hambaarstina kirurgiale.
Kõhkled-kahtled tema oskustes, siis seda pole vaja – kliinikus on alati olemas pädev hambaarst, kes vajadusel juhendab.

Küsi lisa meie registratuuridest või broneeri aeg veebis Nõmmele ja Peetris ning tulevikus ka Rocca al Mare kaubanduskeskuses avatavas kliinikus.

Kohtumiseni Haldja Hambaravi erinevates kliinikutes!

Leave a reply