Avame uue kliiniku Rocca al Mares 1

Avame uue kliiniku Rocca al Mares

Haldja Hambaravi on tegutsenud juba üle 14 aasta ning hetkel toimuvad vastuvõtud Märjamaal, Peetris ning Tallinnas Nõmmel.

Meie ravikabinetid on varustatud kaasaegse tehnika ja kvaliteetsete materjalidega. Olemasolev kollektiiv on profesionaalne, rõõmsameelne ja sõbraliku suhtumisega. Patsiente, kes on meie juures saanud või säilitanud särava naeratuse, lisandub juurde igapäevaselt ning seetõttu on meil rõõm teatada, et avame oktoobris veel ühe kliiniku Tallinnas.

Tule Haldja Hambaravisse kas tööle või patsiendiks, sest uus avatav kliinik asub logistiliselt väga heas asukohas – Rocca al Mare kaubanduskeskuses. Hambad korda ja shoppama või vastupidi. Kliiniku täpsem asukoha plaan ning avamise aeg tulevad jooksvalt.

Siin on alati ruumi parkida ja kõige olulisem – parkimine on tasuta! Sa ei pea aega raiskama parkimiskoha leidmisele või muretsema sellepärast, et määratud parkimisaeg saab läbi.

Võta aega ja naudi hambaarsti teenust professionaalsete ja meeldivate hambaarstide juures, kes on Sulle ehk tuttavad juba Nõmme (Põllu 63/3) ja Peetri (Küti tee 4) või isegi Märjamaa (Pärnu mnt 30) kliinikust.

Teenuse osutamist jätkavad meie tublid arstid, aga ruumi on ka uutele tulijatele ning seetõttu pakume tööd:

  • hambaarstile
  • kirurgile
  • kirurg-implantoloogile

Kandideerima on oodatud ka eriala tudengid.

Kui on soov liituda haldjaliku tööperega, siis anna endast märku kaie@hambahaldjas.ee

Leave a reply